реклама партнерів:
Головна » 2016 » Серпень » 20 » Сім'ї загиблих воїнів зі всієї країни створили живу мапу в Чернігові
21:15
Сім'ї загиблих воїнів зі всієї країни створили живу мапу в Чернігові
Сім'ї загиблих воїнів зі всієї країни створили живу мапу в Чернігові Єдина родина» - від Заходу до Сходу, від Півночі до Півдня.
Сотні родичів загиблих в АТО зібрались в Чернігові аби згадати своїх рідних. Майже з всіх областей України на три дні з’їхалися дружини, матері та батьки воїнів, які віддали своє життя за незалежність нашої країни.
Організували акцію волонтери разом з обласною та міською владою, інформує gorod.cn

Ірина Березинець, організаторка акції «Єдина родина України»: «На акцію приїхало більше 110 чоловік з усіх областей України, не доїхали люди тільки з Донецька, Луганська і Закарпаття. З Чернігівської області на акції «Єдина родина України» присутні більше 220 чоловік».

Головна мета акції – об’єднати родину аби ті розуміли, що не залишились на самоті.

Для організаторів стала неприємним сюрпризом, що частина представників влади з інших областей залишає родини героїв без необхідної уваги та допомоги.

Для гостей волонтери організували яскраву програму розраховану на 3 дні – численні екскурсії, спілкування, концерти та навіть навчання. Адже, як виявилось, сім’ї часто потребують найбільше юридичної допомоги.

Символом об’єднання всієї великої Української родини став флешмоб на Красній площі, там рідні загиблих разом з військовими та волонтерами взялися за руки та таким чином окреслили кордон нашої країни. У центрі якої дерево із снопів пшениці привезеної із кожної області.

Рідні загиблих кажуть, такий захід дійсно об’єднав. Планують наступного року, що акцію прийматиме вже інша область.







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 977 | Теги: АТО, Чернігів, Єдина родина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar