реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 18 » Солдата покарали за погрозу командиру
19:41
Солдата покарали за погрозу командиру
Солдата покарали за погрозу командиру Козелецький районний суд Чернігівської області виніс вирок бійцю гірсько-піхотного відділення військової частини А1556 за погрозу командиру, пише Експрес-онлайн із посланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.
Під час навчань на Деснянському полігоні солдату-контрактнику не сподобалося зауваження, яке зробив заступник начальника циклової комісії військово-спеціальних дисциплін. Він зі злості замахнувся і ледь не вдарив підполковника прикладом автомата в голову.
Проти бійця відкрили провадження за частиною 3 статті 405 Кримінального кодексу. За погрозу командиру, вчинену в умовах особливого періоду, йому загрожувало від п'яти до восьми років позбавлення волі.
Під час слухання справи боєць випад агресії та не контрольованість своєї поведінки пояснив тим, що в нього нібито болів зуб. Суд, врахувавши щире каяття обвинуваченого і той факт, що він є учасником а АТО, виніс покарання нижче мінімального. Своїм вироком призначив рік службового обмеження з відрахуванням у дохід держави 10 відсотків грошового забезпечення.



Переглядів: 590 | Теги: солдат, погроза, Кримінал, Командир | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar