реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 29 » Студентський форум на Менщині: новий формат та нові ідеї
14:32
Студентський форум на Менщині: новий формат та нові ідеї
Студентський форум на Менщині: новий формат та нові ідеї У рамках Студентського форуму Менщини,який відбувся 25 серпня, стартував новий проект «Територія твого розвитку».
За інформацією Менського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, форум відбувся за фінансової підтримки Менської районної державної адміністрації, депутатів районної ради, з допомогою в.о. голови райдержадміністрації Сергія Мурованого та керівника апарату РДА Вікторії Неруш.

Ініціативною групою студентів (Діма Губенко, Марина Бакальчук, Наталя Кияшко, Даша Прищепа, Катя Панасенко, Оля Панченко, Катя та Вадим Нікітенки) було підготовлено відеозапрошення «Території розвитку». Інтерактив та концертна програма підготовлені Катериною Панасенко. Прекрасними ведучими форуму стали Даша Прищепа та Олександр Придатченко.

Символом форуму стала книга – головний інструмент розвитку. Всіх здивували та захопили книжкові інсталяції, підготовлені районною бібліотекою, та художні роботи Влади Губенко.

Шоу «Говорить Мена» створене Вікторією Примак спільно з Світланою Шелудько, відтворене динамічними артистами – Сніжаною Лисицею, Олександром Федорченком, Ігорем Овчаренком. Декламував свої патріотичні вірші про Україну Женя Оніщенко.

Заступник міського голови Інна Скляр провела інтерактивний тренінг «Продемонструй себе світу». Розважав студентів учасник «Ліги сміху» Тобі Алдервейрелд та група «Совершенно секретно» з каверами на українські та зарубіжні пісні.

В обід молодь підкріпилася традиційною студентською кашею, приготованою працівниками управління соціального захисту населення.

Фінансування заходу відбулось за рахунок коштів районного бюджету, спонсорської допомоги ТОВ «Авангард» та коштів, передбачених на виконання своїх повноважень, що виділили депутати районної ради: Сергій Мурований, Сергій Москаленко, Костянтин Ніколайчик, Тетяна Олещенко, Юрій Погребний, Світлана Реус, Володимир Таргонський, Надія Тюшкевич.

Спонсорську допомогу у проведенні форуму надали фірма «Глорія Джинс», Микола Бутенко.

Головним месседжем для молоді на форумі було: “Ніколи не зупинятися, завжди впевнено йти до своєї цілі і, незалежно від місця та часу, створювати навколо себе територію розвитку”.

Джерело: "Наше слово"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 900 | Теги: студенти, Менщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar