реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 26 » Свято футболу в Чернігові: Десна розгромила Балкани
21:01
Свято футболу в Чернігові: Десна розгромила Балкани
Свято футболу в Чернігові: Десна розгромила Балкани 13 місяців і 29 днів – саме стільки чернігівські вболівальники не бачили рідну команду. В зв’язку з реконструкцією стадіону імені Гагаріна, наша команда вимушена була цілий сезон грати за межами рідного міста. Та попри це, підопічні Олександра Рябоконя змогли досягнути історичного результату – срібні нагороди першості Першої ліги. Незважаючи на це, як відомо, Десну не пустили в УПЛ, але “те, що нас не вбиває, робить нас сильніше”.

Новий сезон – нова історія
Після довгої перерви повернення Десни викликало аншлаг в місті, незважаючи на будній день, гру Динамо в Лізі Чемпіонів, не найкращу погоду, та час початку матчу (18:00), на стадіоні зібралося більше трьох тисяч вболівальників, і це вкотре підтверджує тезу, що в Чернігові люблять футбол. Завітали на свято футболу і перші обличчя міста – мер та губернатор, можливо це спонукатиме їх до активної участі в життя головної команди Чернігівської області?

Олександр Рябоконь на гру випустив не звичний склад – в центрі захисту з’явилася пара Братков-Головко, а на правому фланзі захисту Жук. Денис Фаворов, якого ми звикли бачити на правому фланзі, вийшов в центрі поля разом з Щедраковим та Чепурненком. На флангах півзахисту тренерський штаб Десни довірив місце Максиму Банасевичу та Андрію Мостовому, а на вістрі атаки – Олександр Філіппов.

Враховуючи різницю в класі, Десна з перших хвилин заволоділа ініціативою і, по суті, всі 90 хвилин контролювала хід гри. Вже на початку гри рахунок відкрив Олександр Чорноморець, лівий захисник скористався передачею Чепурненко і ударом в один дотик забив дебютний м’яч в складі Десни. Більше того, Чорноморець, який пропустив гру з Полтавою, на цьому не зупинився і на 37-й хвилині гри оформив дубль – Банасевич віддав передачу на Чорноморць, а Олександр метрів з десяти перерправив м’яч в сітку воріт Балкан.

Другий тайм кардинально не змінив хід гри – Десна впевненно контролювала м’яч в центрі поля, а Костянтин Махновський практично не вступав в гру. Тому не дивно, що Десна знову забила: Мостовий пройшов по лівому флангу і віддав вивірену передачу на Філіппова – Олександр такі моменти легко реалізовує.

Підопічні Олександра Рябоконя впевнено довели гру до логічного завершення – Десна відмітила повернення в Чернігів розгромною перемогою. Вболівальники однозначно залишилися задоволені – команда показала хорошу гру, а самі глядачі весело провели час, а деякі з них навіть виграли цінні призи.

Нагадаємо, що вже в найближчу неділю на нашу команду очікує зустріч з ФК Рух (Винники). Гра відбудеться на стадіоні Оболонь-Арена, початок гри о 19:00. Враховуючи, що в нас новий газон, агрономи не рекомендували проводити два матчі за п’ять днів. Тому додому остаточно ми повернемося вже в 5-му турі – принциповий матч з Колосом Десна проведе на стадіоні імені Гагаріна.

18:00. 26.07.2017. м. Чернігів. Стадіон ім. Гагаріна
Десна (Чернігів) – ФК Балкани (Одеська область) 4:0
Голи: Чорноморець, 10, 37, Філіппов, 73, Фаворов, 89

Десна: Махновський, Жук, Головко, Братков, Чорноморець, Фаворов, Мостовий, Чепурненко (Галенков, 77), Банасевич (Картушов, 63), Щедраков, Філіппов (Кірієнко, 74). Запасні: Мелашенко, Коберідзе, Коваленко, Скепський. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Балкани: Паламарчук О., Юречко, Стасюк, Любчак, Опря, Пенов (Урсуленко, 46), Ільницький, Паламарчук А., Райчев (Златов, 46), Пархоменко, Кабанюк (Платунов, 56). Запасні: Лобоздров, Шаповаленко, Цимбалар, Гаврилюк. Головний тренер: Андрій Пархоменко.

За інформацією прес-служби ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 721 | Теги: футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar