реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 18 » «Туристична» нарада відбулася на Чернігівщині
21:15
«Туристична» нарада відбулася на Чернігівщині
«Туристична» нарада відбулася на Чернігівщині Представники Мезинського національного природного парку прийняли участь у робочій нараді з питань туристичного потенціалу Коропського району (Чернігівська область) та його сучасних і перспективних можливостей для цікавого і комфортного перебування тут екскурсійних груп.

Нарада відбулася 16 серпня 2018 р. на базі центру об’єднаної громади, за участю фахівців сфери туризму із Чернігова. Це керівник обласного турінфоцентру обласної ради Тетяна Коржинська та головний спеціаліст відділу розвитку туризму та музейної справи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА Олена Груда.
Загалом за круглим столом зібралися люди, які так чи інакше працюють у сфері туризму та побутового обслуговування. Були присутні заступник Коропського селищного голови, керівники фермерських господарств, що займаються виготовленням органічної продукції, представники закладів громадського харчування, директор ІТЦ «Космос», в.о. директора Коропського регіонального історико-археологічного музею, очільниця Мезинського національного природного парку із фахівцем з рекреації НПП, начальник відділу культури і туризму РДА зі спеціалістом, спеціаліст відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Коропської ОТГ.
Обласні фахівці наголосили на тому, що туризм – це хоч і не швидкий, але стабільний прибуток для регіону, а також запорука його розвитку. На Коропщині, як зазначили гості, існує поєднання екологічного, історичного і подієвого, активного і сільського туризму. Обрати декілька з них і докладати зусиль для розвитку пріоритетних напрямків – ось одне із найголовніших завдань, які варто реалізувати на місці. Разом з тим, велася мова про методичну допомогу Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА щодо розробки стратегії та написання програми розвитку туризму в районі. Домовились про проведення восени рекламного туру для туроператорів України.
Нарада завершилася оглядом туристично привабливих об’єктів, закладів харчування та розміщення в м. Короп та на території Мезинського національного природного парку.

Сподіваємося, ця нарада стала ще одним кроком до розвитку туризму в регіоні.

Алла Наливайко, фахівець Мезинського НПП
Фото Віктора Кошмала




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 701 | Теги: Мезин, Чернігівщина, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar