реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 2 » У Бобровицькому районі аферист одурив хлопця на 60 тисяч гривень
19:29
У Бобровицькому районі аферист одурив хлопця на 60 тисяч гривень
У Бобровицькому районі аферист одурив хлопця на 60 тисяч гривень У Бобровицькому районі Чернігівської області ошукали 24-річного чоловіка. Шахраї взяли з нього гроші за передплату при купівлі машини та зникли.

Постраждалий розповів, що побачив повідомлення про продаж BMW 318 на сайті безкоштовних оголошень у мережі, зв’язався з продавцем і перерахував йому 60 тисяч гривень завдатку, – повідомляє “ТСН“.

Після цього продавець перестав виходити на зв’язок, а ошуканий покупець звернувся до поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України – шахрайство шляхом зловживання довірою людини.

Її санкція передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до 240 годин, виправні роботи на строк до 2 років або обмеженням волі на строк до 3 років.

“У зв’язку з цим поліція знову нагадує просте правило – за замовлений через Інтернет товар розраховуйтеся лише після його отримання! Ні в якому разі не перераховуйте завдаток чи навіть всю суму наперед. Це обман!”, – наголосили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 890 | Теги: Бобровиця, полція, аферист | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar