реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 1 » У центрі Чернігова горіло кафе "Буба Хінкальна"
16:34
У центрі Чернігова горіло кафе "Буба Хінкальна"
У центрі Чернігова горіло кафе 1 березня об 11:28 у м. Чернігові до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу кафе "Буба Хінкальна", що по проспекту Миру, 21. Персонал закладу відчув запах диму та негайно повідомив рятувальників про пригоду по "101".
Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом до місця події оперативно прибуло чотири відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста. На той момент спостерігалось щільне задимлення в приміщеннях кафе. При проведенні розвідки вогнеборці з`ясували, що осередок займання знаходиться в приміщенні кухні. З метою попередження можливого вибуху оперативно було проведено комплекс невідкладних заходів щодо евакуації з будівлі газових балонів. Вогнеборці, працюючи в апаратах захисту органів дихання і зору, о 12:10 пожежу локалізували, а о 12:35 остаточно ліквідували.

На щастя, жертв і постраждалих немає. До гасіння залучалося 24 чоловіки особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки Управління ДСНС України у Чернігівській області. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюються.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 793 | Теги: пожежа, кафе, Буба Хінкальна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar