реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 27 » У Центрі зайнятості чернігівським школярам пропонували навчання і роботу
14:53
У Центрі зайнятості чернігівським школярам пропонували навчання і роботу
У Центрі зайнятості чернігівським школярам пропонували навчання і роботу 24 травня 2018 року в Чернігівському міському центру зайнятості відбувся День відкритих дверей ДВНЗ «Київського коледжу легкої промисловості» для випускників 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл №6, №5 та №35.
Захід пройшов за участю представників ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня». За словами фахівців служби зайнятості, подібний захід для учнів – не просто цікава подія, а можливість дізнатися про професії, затребувані на сучасному ринку праці, навчальні заклади, де їх можна здобути, та перспективи працевлаштування.
Викладачі коледжу ознайомили старшокласників з історією навчального закладу, його матеріально-технічною базою, досягненнями колишніх випускників, умовами вступу, напрямами, за якими проводиться навчання, а саме: «Технології легкої промисловості», «Дизайн», «Менеджмент», «Облік і оподаткування». Школярі переглянули презентаційний відеоролик навчального закладу.
Про перспективи зайнятості фахівців швейної справи розповіла присутнім заступник генерального директора з кадрових питань ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня» Лариса Порплік. Вона презентувала своє підприємство, наголосивши на можливості стажування учнів коледжу під час проходження виробничої практики та подальшому їх працевлаштуванні на взуттєву фабрику.

Чернігівський обласний центр зайнятості



Переглядів: 713 | Теги: школярі, Чернігів, Центр Зайнятості | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar