реклама партнерів:
Головна » 2010 » Лютий » 4 » У Чернігівській міській раді презентували проект "Будівництво сміттєпереробного комплексу"
19:27
У Чернігівській міській раді презентували проект "Будівництво сміттєпереробного комплексу"
У Чернігівській міській раді презентували проект Представники компанії Canadian Ukrainian Business Consulting, перебуваючи 1 лютого у м. Чернігові з одноденним візитом, зустрілись з заступниками міського голови Олегом Білоусовим, Олександром Сердюком та керівництвом ЖКГ міста.
Під час зустрічі гості презентували проект заводу з переробки відходів. За їх словами, компанія відома на світовому ринку послуг понад 25 років, налічує майже 2 тисячі працівників у Канаді, США і Європі. Нещодавно, до реалізації проектів по будівництву заводів з переробки сміття компанією залучені країни Африки.
Відповідно до результатів проведених переговорів, що відбулись у грудні минулого року, підписано Меморандум про взаєморозуміння між Чернігівською міською радою та підприємством-інвестором Canadian Ukrainian Business Consulting. Цей документ передбачає впровадження інвестиційного проекту "Будівництво сміттєпереробного комплексу".
Реалізація проекту дозволить вирішити проблему утилізації відходів у м. Чернігові та розпочати роботи щодо ліквідації існуючого сміттєзвалища, а також, поліпшить екологічний стан як прилеглих до сміттєзвалища територій, так і міста в цілому.
За представленою інформацією завод приймає все сміття, не вимагаючи від мешканців міста сортування різних видів відходів. Виробництво розраховано на переробку до 300 тис. тон сміття у рік і, найголовніше, відповідає всім санітарним вимогам, що діють у країнах Євросоюзу.
Для повної реалізації проекту від розробки проектно-технічної документації до початку експлуатації необхідно 24 місяці. Чернігівська міська рада забезпечить надання необхідних вихідних даних для розробки проектно-кошторисної документації та сприятиме отриманню компанією-інвестором необхідних законодавчих та нормативних актів, що стосуються зазначеного проекту.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради




Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1528 | Теги: екологія, сміття, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar