реклама партнерів:
Головна » 2016 » Серпень » 21 » У Чернігівській області чиновники поцупили гроші, призначені для зведення «стіни»
19:33
У Чернігівській області чиновники поцупили гроші, призначені для зведення «стіни»
У Чернігівській області чиновники поцупили гроші, призначені для зведення «стіни» У Чернігівській області чиновники поклали собі в кишені гроші, які призначалися для зведення «стіни» на російсько-українському кордоні.
У прес-службі прокуратури Чернігівщини заявили про те, що було відкрито кримінальну справу за фактом зловживань під час реалізації проекту «Стіна». Як стало відомо, посадові особи державного підприємства Чернігівської області уклали договори з підрядниками, передбачивши внесення авансу і необхідність покупки матеріалів за рахунок замовника, що суперечить законодавству. Однак виконання робіт так і не було підтверджено документально, крім того, ні в одному з документів не вказана вартість виконаних робіт.

У прокуратурі наголосили, що чиновники «заробили» 1 мільйон 800 тисяч гривень бюджетних коштів, проте будівельні роботи проведені не були. Досудове розслідування зараз проводить СУ ГУНП Чернігівщини, а прокуратура займається процесуальним керівництвом. Встановлюються всі факти вчиненого чиновниками злочину.

За матеріалами: Чернігівські відомості



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 896 | Теги: Чернігівщина, Кордон, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar