реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 12 » У Чернігівському пологовому будинку минулого року народилося 4070 немовлят
18:04
У Чернігівському пологовому будинку минулого року народилося 4070 немовлят
У Чернігівському пологовому будинку минулого року народилося 4070 немовлят Зазвичай наприкінці року прийнято підбивати підсумки роботи та визначати перспективи на майбутнє. Звісно, свої здобутки є і у колективу Чернігівського пологового будинку, в якому протягом року було зроблено ремонти приміщень та впроваджено новітні родопомічні технології. Втім, головний здобуток закладу - кількість народжених у ньому немовлят.
За словами головного лікаря Василя Гусака, протягом року у закладі народилося 4070 дітей, що на три немовляти більше, ніж у минулому році. Практично всі пологи відбулися без ускладнень.
«Крім того, до нас за допомогою звернулося 162 жінки – переселенці з Донецької, Луганської областей та Криму. З них 30 пацієнток проліковано у нашому закладі на стаціонарному лікуванні, 43 – знаходяться на обліку по вагітності. До речі, жінки, що тимчасово переселені зі Сходу, народили у нас 28 дітей, всі пологи відбулися без ускладнень. Питання з надання їм родопомічної допомоги, наш заклад брав на себе. Це стосується як медикаментів, так і використання витратних матеріалів», – зазначив Василь Гусак.
Також головний лікар наголосив, що і надалі Чернігівський пологовий будинок готовий до надання всебічної допомоги вагітним та породіллям, причому, здатен працювати у будь-яких умовах, навіть під час тривалого віялового та аварійного відключення електроенергії. З цією метою у грудні було перевірено роботу потужного генератора та інших енергетичних систем.

За матеріалами прес-служби Управління охорони здоров’я ОДА.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1219 | Теги: немовлята, Чернігів, пологовий будинок | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar