реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 23 » У Чернігівську обласну дитячу лікарню підкинули дівчинку
10:36
У Чернігівську обласну дитячу лікарню підкинули дівчинку
У Чернігівську обласну дитячу лікарню підкинули дівчинку Зранку 22 квітня персонал Чернігівської обласної дитячої лікарні виявив на порозі грудного відділення підкинуту дівчинку віком 10-12 місяців. Дитина попередньо здорова, міліція встановлює особу матері.
Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
Дівчинка сиділа на порозі лікарні і намагалася підвестися. Дитина була досить тепло одягнена, в памперсі, а от взута була не за сезоном - у сандалії. Поблизу стояла пляшечка з водою.
Лікарі обстежили підкинуту дівчинку і попередньо поставили діагноз «здорова». Вона почуває себе добре. На ручці дитини сліди опіку, який вже загоївся.
В лікарню виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського міського відділу внутрішніх справ та оперативники кримінальної міліції у справах дітей УМВС. Складено акт про виявлення залишеної підкинутої дитини, повідомлено центр соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді.
Міліція перевіряє інформацію про молодих мам, які могли б зважитися на такий вчинок. Якщо мати дитини або родичі не будуть встановлені, дівчинка буде передана до притулку. Зараз дитина проходить поглиблене обстеження.
Якщо ви володієте будь-якою інформацією про батьків чи родичів дитини, будь ласка повідомте про це в міліцію. Не залишайтесь байдужими.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 947 | Теги: міліція, обласна лікарня, дитина, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar