реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 14 » У Чернігові два дні битимуться вікінги
18:21
У Чернігові два дні битимуться вікінги
У Чернігові два дні битимуться вікінги Побачити, як оживає історія, як лицарі в обладунках змагаються у майстерності та спритності, побувати на турнірі лучників, а також приміряти елементи одягу й прикраси, потримати в руках давню зброю можна буде 15-16 липня на фестивалі середньовічної культури та історичного фехтування «Сіверські вікінги» в Чернігові.

У такому форматі на березі Десни за Чернігівським Технологічним університетом він проходитиме втретє.

Про це "Чернігівському формату" повідомили у медіа-центрі "Моє місто".

Зокрема, в перший день фестивалю відбудуться: конкурс історичного костюму, масові бої «16х16», турнір «Щит-Меч», майстер-клас з історичних танців від театру Al’entrada, професійні поєдинки лицарів, виступ кінного театру, а також концерт рок-фольк гурту.

І насамкінець – фаєр-шоу від команди KRONOS і «гітарник» біля вогнища до самого ранку.

Наступного дня відбудуться командні бої «2х2» та «5х5», знову ж таки, майстер-клас з історичних танців, а також нагородження переможців турнірів.

Упродовж двох днів будуть майстер-класи з рукоділля, виготовлення посуду, прикрас та елементів середньовічної зброї, ковальства, шиття. Також можна буде покататися на конях і зануритися в атмосферу Х-ХІІІ століть, відчути побутові особливості того часу.

Очікується, що в турнірах візьмуть участь представники з 10 клубів історичного фехтування та лучники з Києва, Харкова, Сум, Запоріжжя, Вінниці, Кам’янця-Подільського. Загалом - близько 50 бійців і стрільців. До Чернігова приїдуть учасники та переможці проекту «Битва націй».



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 934 | Теги: фехтування, Сіверські вікінги, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar