реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 20 » У Чернігові квартплата влітку не підвищиться – обіцяє Олександр Соколов
13:20
У Чернігові квартплата влітку не підвищиться – обіцяє Олександр Соколов
У Чернігові квартплата влітку не підвищиться – обіцяє Олександр Соколов У Чернігові цього літа виконком міської ради не буде переглядати вартість послуг з утримання будинків і прибудинкових територій.
Про це 19 травня повідомив міський голова Олександр Соколов за підсумками засідання виконавчого комітету міської ради. За його словами, у І кварталі вдалося досягти перевиконання надходжень до міського бюджету. "Є можливість переглянути підвищення видатків на окремі галузі", - сказав він.

Міський голова запевнив, що виконавчий комітет міськради цього літа не буде підвищувати вартість послуг з обслуговування будинків і прибудинкових територій. "Місто має відповідати у межах своїх повноважень. Ми маємо бути реалістами і розуміти, якщо громадяни не матимуть коштів, вони взагалі не сплачуватимуть ні за які послуги, що спричинить кризу неплатежів", - пояснив О.Соколов.

Водночас, керівник міста зазначив, що різниця у вартості тарифів між існуючими та реальними комунальним підприємствам буде компенсуватися із міського бюджету.
За результатами січня-березня до загального і спеціального фонду міського бюджету Чернігова надійшло майже 325 млн. грн., що становить 110% уточнених призначень.

Ірина Синельник



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 985 | Теги: Чернігів, квартплата, Соколов Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar