реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 9 » У Чернігові міліція провела рейд проти нелегальної торгівлі
07:12
У Чернігові міліція провела рейд проти нелегальної торгівлі
У Чернігові міліція провела рейд проти нелегальної торгівлі Для впорядкування торгівлі у громадських місцях працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Чернігівській області провели рейд вулицями міста.
Міліція провела оперативно-профілактичне відпрацювання Чернігова для виявлення порушників, які торгують харчами у невстановлених місцях.
Рейдові бригади, до яких увійшли дільничні інспектори міліції та працівники управління протидії злочинності у сфері економіки.
Перевіряльники інспектували місця, де фіксувалися факти несанкціонованої торгівлі. Особливу увагу правоохоронці приділили центральній частині Чернігова.
Таке негативне явище, як стихійна торгівля, викоренити непросто, хоча міліцією боротьба з несанкціонованими місцями торгівлі ведеться постійно. Деякі громадяни навіть не уявляють, який ризик тягнуть за собою покупки в несанкціонованих місцях. Вони не замислюються над тим, в якій мірі можна нашкодити власному здоров’ю, якщо харчуватися зі стихійних ринків.
Все просто: незаконну торгівлю ніхто не контролює, якість і свіжість продуктів на стихійних ринках не перевіряють, а самі продавці працюють з грубим порушенням санітарно-гігієнічних норм та реалізують товар з землі.
Походження продуктів нікому не відоме й завжди існує небезпека забруднення харчів різними мікроорганізмами. Особливо це стосується м'ясних, рибних та молочних продуктів, які вимагають особливих умов зберігання. А якщо людина отруїться такими продуктами, вона не зможе довести цей факт, бо немає суб’єкта, якому можна пред’явити звинувачення.
В ході рейду правоохоронці не тільки складали на порушників адміністративні протоколи за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, торгівлю з рук у невстановлених місцях та порушення порядку провадження господарської діяльності, а й проводили профілактичну роботу з дрібними порушниками.
Міліція планує продовжити практику подібних рейдів на постійній основі.

За матеріалами прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1065 | Теги: міліція, незаконна торгівля, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar