реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 18 » У Чернігові міліція розкрила вбивство подружжя пенсіонерів
14:54
У Чернігові міліція розкрила вбивство подружжя пенсіонерів
У Чернігові міліція розкрила вбивство подружжя пенсіонерів Співробітники карного розшуку Чернігівського міськвідділу міліції за лічені години встановили та затримали зловмисника, який на ґрунті неприязних відносин позбавив життя двох людей - чоловіка та його дружину, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
До чергової частини Чернігівського міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про знайдення мертвими у власному будинку двох місцевих пенсіонерів. Тіла виявив чоловік дорослої дочки загиблих, яка мешкає з родиною окремо від батьків.
На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи міськвідділу міліції та обласного Управління МВС. Невдовзі туди прибули начальник УМВС в області підполковник міліції Едуард Альохін та його заступник капітан міліції Роман Пицків, керівники міськвідділу внутрішніх справ, прокуратури м. Чернігова.
В ході огляду місця злочину правоохоронці дійшли висновку, що обох потерпілих було вбито ударами важкого тупого предмета по голові. Тут же було виявлено ймовірне знаряддя вбивства — великий будівельний молоток зі слідами крові.
Під час проведення інтенсивних слідчо-оперативних заходів оперативники карного розшуку встановили коло знайомих, з якими останніми днями спілкувалися загиблі, з’ясували їх останні контакти. Для пошуку можливих свідків правоохоронці провели подворові обходи району.
В результаті був встановлений та затриманий підозрюваний - 31-річний чернігівець, з яким останнім часом дуже тісно контактували потерпілі. Безробітний чоловік допомагав подружжю робити ремонт у будинку, раніше він був засуджений.
Зі слів підозрюваного, конфлікт з господарями виник на ґрунті якості виконання будівельних робіт. Господар часто змушував його переробляти ту чи іншу роботу безкоштовно. Черговий конфлікт трапився й цього разу. Підозрюваний якраз був напідпитку. Ухопивши великий будівельний молоток, молодик завдав смертельних травм спочатку господарю, а потім і його дружині.
Зловмисник залишив місце злочину, прихопивши з будинку 1700 гривень, ключі від автомобіля “Honda” та ноутбук, який здав у ломбард. Оперативники вилучили знаряддя злочину, а також викрадені речі та грошові кошти.
Відносно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство двох або більше осіб), він у скоєному зізнався і дав правдиві свідчення.
В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України підозрюваного затримано до ізолятора тимчасового тримання.
Триває досудове розслідування.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1281 | Теги: міліція, Чернігів, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar