реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 15 » У Чернігові міліція вилучила 20 кілограмів голландської коноплі
13:14
У Чернігові міліція вилучила 20 кілограмів голландської коноплі
У Чернігові міліція вилучила 20 кілограмів голландської коноплі У ході проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ викрили чернігівця, який зберігав на дачі марихуани на півмільйона гривень, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, під час проведення санкціонованого обшуку в приміському дачному будинку раніше судимого за збут наркотиків жителя обласного центру оперативники вилучили 9 мішків конопель, які сушилися в приміщенні.
Спілкуючись із правоохоронцями, зловмисник розповів, що навесні через мережу інтернет купив сортове насіння голландської марихуани і висадив саджанці подалі від людей на одній з лісових галявин, захищеній деревами від чужого ока. Ретельно доглядав рослини, піддобрював, прополював, а коли ті набули товарного вигляду, перевіз на дачу аби висушити.
За цінами «чорного ринку» вилучене оцінюється в півмільйона гривень. Зразки рослин направлені на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів), що карається позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1043 | Теги: міліція, маріхуана, Кримінал, Чернігів, наркотики | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar