реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 29 » У Чернігові міліція затримала чоловіка, який забив жінку колодою
21:19
У Чернігові міліція затримала чоловіка, який забив жінку колодою
У Чернігові міліція затримала чоловіка, який забив жінку колодою Співробітники карного розшуку Чернігівського міського відділу внутрішніх справ встановили та затримали зловмисника, який спричинив смертельні тілесні ушкодження жінці.
Як повідомив т.в.о. начальника міськвідділу УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Олександр Крук, під вечір 27 червня до міської міліції надійшло повідомлення, що в районі «Пролетарського гаю» міста Чернігова, біля колишнього піонерського табору виявлено труп невідомої жінки. За вказаною адресою одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, керівництво міськвідділу, співробітники карного розшуку та дільничні інспектори міліції.

На місці пригоди вже була «швидка медична допомога». Медпрацівник повідомив, що навіть при поверховому огляді вбачаються тілесні ушкодження – відчуваються зламані ребра. Пізніше, після розтину тіла, було встановлено і остаточну причину смерті — масивна внутрішня крововтрата, пошкодження внутрішніх органів.

Коли невдовзі вдалося встановити особу загиблої, одразу ж виникли питання до її співмешканця, який, до речі, і викликав «швидку». Обоє співмешканців і чоловік, і жінка були раніше судимі за крадіжки. Вели антисоціальний спосіб життя, часто зловживали спиртним. Згодом підозрюваний дав правдиві свідчення правоохоронцям, та пояснив, що вони зі співмешканкою йшли за черговою дозою алкоголю, але дорогою посварилися. Жінка викрикнула на його адресу кілька образливих реплік, а той у відповідь, схопивши дерев’яну колоду, заходився лупцювати нею бідолашну. Коли збагнув що накоїв, попросив у перехожого телефон викликати «швидку», але було вже пізно.

За словами керівника міськвідділу підполковника міліції Олександра Крука, за даним фактом відкрите кримінальне провадження згідно ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Підозрюваний в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий до ізолятора тимчасового тримання Чернігівського райвідділу УМВС. Знаряддя злочину вилучено. Триває досудове розслідування.

За матеріалами прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1023 | Теги: міліція, Вбивця, Кримінал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar