реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 8 » У Чернігові міліціонери оперативно затримали двох грабіжників
17:15
У Чернігові міліціонери оперативно затримали двох грабіжників
У Чернігові міліціонери оперативно затримали двох грабіжників Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ затримали двох грабіжників. Застосовуючи сльозогінний газ, зловмисники пограбували водія приватного підприємства майже на 200 тисяч гривень, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, вчора чергова частина отримала повідомлення про пограбування.
На місце злочину оперативники карного розшуку прибули протягом лічених хвилин. Потерпілий стояв поруч із своєю автівкою та тримався за обличчя, а в інший бік вулиці швидко бігли двоє чоловіків.
Правоохоронці кинулися наздоганяти утікачів. Одного затримали одразу. Той намагався чинити опір і навіть застосував до правоохоронців сльозогінний газ. Затриманого доставили до міськвідділу міліції. Другого грабіжника працівники міліції затримали через кілька годин. У нього при собі була сумка потерпілого, в якій знаходилося майже 200 тисяч гривень.
В ході подальшої перевірки працівниками міліції було встановлено, що потерпілий (водій одного з приватних підприємств міста) зранку перевозив до офісу виручку з магазинів. Коли водій припаркувався та вийшов з машини, до нього підбігли двоє чоловіків, пирснули в обличчя з газового балончика та вихопили сумку з 27 тисячами гривень та 7 тисячами доларів США.
Підозрювані чернігівці 1985 та 1996 років народження раніше конфліктів із законом не мали. Зараз вони затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.
Володимир Рапута повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 846 | Теги: міліція, Кримінал, Чернігів, грабіжники | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar