реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 22 » У Чернігові обговорили питання облаштування міста велоінфраструктурою
20:19
У Чернігові обговорили питання облаштування міста велоінфраструктурою
У Чернігові обговорили питання облаштування міста велоінфраструктурою 21 травня у Чернігівській міській раді відбулось засідання робочої групиз розробки проекту програми щодо розвитку велоінфраструктури у м. Чернігові під керівництвом заступника міського голови – начальника фінансового управління міської ради Віктора Бистрова. У заході взяли участь представники структурних підрозділів міської ради, державтоінспекції, громадських організацій велосипедистів Чернігова.
Темою заходу стало обговорення перспектив розвитку велосипедної інфраструктури у м. Чернігові. Заступник міського голови підкреслив значну активізацію розвитку велоруху у м. Чернігові, про що свідчить участь чернігівців у велодні та велопробігах, які проводяться декілька років поспіль.
З проектом "Облаштування велосипедної інфраструктури у м. Чернігові" ознайомив присутніх керівник велоспільноти «Лайба» Максим Цирулін, заступник керівника групи керування проектом розвитку велосипедної інфраструктури у м. Чернігові. Він представив можливі етапи планування та побудови інфраструктури у місті, зокрема: облаштування велодоріжок, встановлення велопаркувань, відповідних дорожних знаків та ін. Відзначено також, що одним з найважливіших елементів велоструктури міста є велопрокат.
Із своїми пропозиціями виступили й інші активісти велоруху, зокрема: Геннадій Добровінський, голова ГО «Простір Злагоди", розробник концепції розвитку велоруху та побудови велоінфраструктури в м. Чернігові на 2014-2020 роки та інші.
Виступаючі були єдині у думці, що розвиток велоруху сприятиме підвищенню туристичної привабливості Чернігова, популяризації здорового способу життя та змістовному дозвіллю жителів й гостей міста.
"Є гарна концепція розвитку велоінфраструктури у нашому місті, втім, є й низка невирішених проблем, які ми маємо реалізувати разом із зацікавленими громадськими активістами", - підкреслив Віктор Бистров.
Робоча група має ґрунтовно опрацювати всі пропозиції, зауваження, узгодити з відповідними службами та визначити першочергові заходи з їх реалізації.

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю міської ради.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 997 | Теги: Велосипед, велоінфраструктура, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar