реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 22 » У Чернігові планується встановлення пам’ятника святим Михайлу і Федору
21:36
У Чернігові планується встановлення пам’ятника святим Михайлу і Федору
У Чернігові планується встановлення пам’ятника святим Михайлу і Федору У парку, що біля міського РАГСу планується встановлення пам’ятнику святим Михайлу і Федору. Пам’ятник буде встановлений не за міський кошт, а за кошти громади.

Про це повідомив заступник міського голови Олександр Ломако, під час заслуховування звіту КП «Зеленбуд».

«Громадськість Чернігова зверталася в міськраду щодо скверу біля ЗАГСу, навпроти церкви Михайла і Федора. Їх прохання – передбачити в проекті скверу можливість встановлення там пам’ятника цим святим. Це не за бюджетні кошти, але коли громада збере на це гроші, щоб його можна було встановити. На якій стадії цей проект і чи передбачається в ньому така можливість?»,- цікавився у керівника «Зеленбуду» Ломако.

За словами начальника КП Романа Старікова, можливість встановити пам’ятник у парку є. «Проект реконструкції вже на виході, зараз його доробляють у координатах. Автор – архітектор Віталій Травка. Питання про місце для пам’ятника ми з проектантом розглядали. Парк буде закінчуватися водною гладдю річки Стрижень. А в іншому трикутнику, який у парку не задіяний і знаходиться як раз навпроти церкви, є дуже гарне місце, в якому можна з малими фінансовими вкладеннями зробити вимощення і поставити пам’ятник», - каже він.

За матеріалами: Чернігівщина: події і коментарі



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 734 | Теги: архітектура, Михайла і Федора, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar