реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 30 » У Чернігові триває ліквідація наслідків підтоплення
19:43
У Чернігові триває ліквідація наслідків підтоплення
У Чернігові триває ліквідація наслідків підтоплення 30 червня внаслідок інтенсивних опадів у м. Чернігові сталося підтоплення біля 90 приватних домоволодінь на близько 20-ти вулицях міста, інформує У ДСНС України у Чернігівській області.

Станом на 17:00 для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 18 одиниць техніки, 13 мотопомп та 55 чоловік особового складу У ДСНС України в області. Роботи по відкачуванню води завершені у 26 домогосподарствах. Техніка та особовий склад виконують роботи по відкачці води на 19 вулицях міста. Додатково залучено резервні сили Чернігівського, Куликівського та Ріпкинського районних підрозділів. Від комунальних служб міста залучено 15 одиниць техніки та 36 працівників.

Також сталося часткове руйнування стін двох житлових будинків по вул. Толстого, 7 та Текстильників, 23. Відселено до родичів 3 сім'ї. О 17:00 відбулося засідання комісії ТЕБ та НС щодо розгляду даного питання.

Сталося часткове руйнування дорожнього покриття біля автомобільного мосту через річку Білоус Чернігівського району. Рух по автодорозі не порушено, Ремонтні роботи дорожнього покриття будуть проводитись з понеділка.

Під час проведення робіт з ліквідації підрозділами У ДСНС України у Чернігівській області було евакуйовані 16 чоловік, з яких 3 чоловіка було передано працівникам медичної допомоги.

Ліквідація наслідків підтоплення триває.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 749 | Теги: Чернігів, ливень, опади, ДСНС | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar