реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 4 » У Чернігові в рамках мобілізації запрацював спеціальний проект психологів
20:19
У Чернігові в рамках мобілізації запрацював спеціальний проект психологів
У Чернігові в рамках мобілізації запрацював спеціальний проект психологів На Чернігівщині триває активна робота обласного та районних військкоматів в рамках четвертої хвилі часткової мобілізації.

Кожного дня до збірного пункту обласного комісаріату прибувають військовозобов’язані та добровольці і проходять ретельний огляд медиків та психологів.

У цьому році вперше в Україні запрацював спільний проект спеціалістів Асоціації Психодрами та Чернігівського обласного військкомату. Фахівці мають можливість досконало вивчити соціопсихологічні особливості кожної мобілізованої людини. У подальшому, це дозволить уникнути небажаних психологічних розладів.

- Це надзвичайно важлива робота, особливо під час мобілізації, - зазначає голова Української асоціації Психодрами Віктор Мозговий. – До роботи залучені кращі психологи Чернігова та столиці. Це люди, які неодноразово працювали з військовослужбовцями в зоні проведення АТО. Тому, спираючись на отриманий досвід та спеціалізований аналіз, ми можемо запобігти психологічним травмам захисників України. Сьогодні, я вважаю, це актуальний підхід в мобілізаційних заходах, що збереже не одне людське життя.

У чернігівському обласному військкоматі повідомляють, що після необхідних обстежень, мобілізовані відправляться до навчальних центрів Збройних Сил України, де відновлюватимуть військові знання та пройдуть бойове злагодження у складі підрозділів.

За інформацією Регіонального медіа-центру
Міністерства оборони України у м. Чернігові




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1090 | Теги: підтримка солдат, проект психологів, Мозговий | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar