реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 16 » У Чернігові відбудеться акція протесту «За освіту без бандерлогів»!
07:21
У Чернігові відбудеться акція протесту «За освіту без бандерлогів»!
У Чернігові відбудеться акція протесту «За освіту без бандерлогів»! 16 січня о 10.00 біля Чернігівської міської ради за ініціативи «Демократичного Альянсу» відбудеться акція протесту проти призначення на посаду директора школи №35 Скоробагатько Людмилу, повідомляє прес-служба "Демократичного Альянсу".
Вимогою акції протесту - не призначати Людмилу Скоробагатько на жодну з посад, які стосуються виховання або навчання чернігівських дітей.
Людмила Скоробагатько є людиною з низькими морально-етичними якостями, жінкою, що не поважає людську гідність, основоположні права людей та є українофобкою (з’їзд партії регіонів у Харкові). Партія «Демократичний Альянс» переконаний, що чиновник, яка проявила себе таким чином під час Революції гідності не має права представляти інтереси жителів міста в органах місцевого самоврядування, а тим більше навчати українських дітей!
«ДемАльянс» разом із небайдужою громадськістю вимагає жодним чином не збурювати суспільство, призначаючи Людмилу Скоробагатько на посаду в освітній сфері Чернігова.
Акція проходитиме біля Чернігівської міської ради по вул. Магістрацкій 7, у п’ятницю 16 січня о 10.00.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1062 | Теги: Демократичний Альянс, Людмила Скоробагатько, Політика, Протести | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar