реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 13 » У Чернігові відбудеться фестиваль-конкурс української патріотичної пісні та поезії часів Революції Гідності та АТО «ЯНГОЛИ СВІТЛА»
15:27
У Чернігові відбудеться фестиваль-конкурс української патріотичної пісні та поезії часів Революції Гідності та АТО «ЯНГОЛИ СВІТЛА»
У Чернігові відбудеться фестиваль-конкурс української патріотичної пісні та поезії часів Революції Гідності та АТО «ЯНГОЛИ СВІТЛА» 28 квітня 2017 року в Кіно-культурному мистецькому центрі з національно-патріотичного виховання дітей та молоді (за адресою м. Чернігів вул. Магістрацька, 3) відбудеться Чернігівський обласний фестиваль-конкурс української патріотичної пісні та поезії часів Революції Гідності та АТО «ЯНГОЛИ СВІТЛА».

Фестиваль ставить на меті: популяризацію авторських пісенних та поетичних творів національно-патріотичного спрямування, а також творів, які оспівують звитягу, мужність та подвиги наших воїнів-оборонців періоду Революції Гідності та АТО, виховання у підростаючого покоління любові до рідного краю, виявлення та підтримка молодих і талановитих авторів-виконавців серед учасників АТО та громадськості.

Також однією із головних завдань даного заходу є формування національної свідомості, зміцнення та виховання у молодого покоління національної ідеї через авторську українську патріотичну пісню та поезію.

Головними завдання фестивалю є - пропагування та розвиток у молодіжному середовищі авторської української патріотичної пісні та поезії, об’єднання зусилля державних установ та громадських організацій у справі патріотичного виховання підростаючого покоління та молоді, виявлення та доведення до широкого загалу громадськості авторської української патріотичної пісенної творчості та поезії, а також підтримка творчих талантів молоді, армійців та учасників АТО.

Провідними організаторами фестивалю є: Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, Обласний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв, Кіно-культурний мистецький центр з патріотичного виховання дітей, юнацтва та молоді та Чернігівський обласний військовий комісаріат.

Чернігівський обласний фестиваль української патріотичної пісні та поезії часів Революції Гідності та АТО «ЯНГОЛИ СВІТЛА» розпочне свою роботу з 10.00 конкурсними прослуховуваннями у приміщенні Кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді (Блакитна зала), а також в рамках проведення фестивалю в холі Кіно-культурного мистецького центру пройдуть виставки на кращу живописну, графічну композицію та інші стилі з декоративно-прикладного мистецтва на теми Революції Гідності та АТО, фото-виставка «Україна переможе» (на основі фоторобіт з фронту АТО), виставка кращих малюнків дітей ЗОШ Чернігова «Наші герої» та виставка речей та зброї загиблих героїв учасників АТО «Нескорені».

Додаткову інформацію можна отримати за адресою та телефонами оргкомітету фестивалю «ЯНГОЛИ СВІТЛА» за адресою м. Чернігів, вул.. Шевченка, 54 тел. (04622) 3-80-14 е-mail: onmckim@ukr.net

Контактні особи представників оргкомітету – Макеєв Володимир Миколайович –(063) 434-38-27, (099) 724-18-67, (098) 512-99-71, Антошин Вадим Леонідович (066) 070-43-03.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОЛОЖЕННЯ
ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ

СТОРІНКА ПОДІЇ


Заявки на участь у фестивалі «ЯНГОЛИ СВІТЛА» приймаються та надсилаються на електронну скриньку «ОМЦ навчальних закладів культури і мистецтв» onmckim@ukr.net до 25 квітня.

Добровільну фінансову допомогу для проведення та підтримки Обласного фестивалю української патріотичної пісні та поезії «ЯНГОЛИ СВІТЛА» можно здійснювати дані реквізити: Чернігівський обласний осередок Національної хореографічної спілки України, код ЄДРПОУ: 34567968, р/р 2600100016985, МФО 353649. Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Чернігові.

Всім учасникам прибути 28 квітня, 2017 року в м. Чернігів до Кіно-культурного центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді за адресою м. Чернігів, вул. Магістрацька, 3 для реєстрації на 9:00.
Початок конкурсних прослуховувань о 10:00 в Блакитному залі. Гала-концерт о 18:00.

Організатори та партнери фестивалю: Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА; Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, ГО «МАРТ» м. Чернігів, Єдиний Волонтерський Центр в м. Чернігові та Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників АТО.

Головні інформаційні партнери: Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України, телеканал «ДИТИНЕЦЬ», Філія Національної Суспільної Телекомпанії України «Чернігівська Регіональна Дирекція», Телерадіо агенція та інтернет видання «SVOBODA.FM», обласна молодіжна газета «ГАРТ», обласна газета «Деснянська Правда», портал «Європейська Україна», та міські сайти «Чернігівський формат» і Gorod.cn.

Ми раді будемо відкрити Ваші таланти!
Оргкомітет





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 957 | Теги: ЯнголиСвітла, фестиваль, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar