реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » У Чернігові відбулась перша книжкова толока
19:52
У Чернігові відбулась перша книжкова толока
У Чернігові відбулась перша книжкова толока Перша Покровська книжкова толока відбулась 13 жовтня у Чернігові. Захід організували з метою популяризації української книги, особливо серед молоді, повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

На книжковий ярмарок, який проходив на головній алеї міста, приїхали майже 60 письменників з усієї України, серед яких більшість зі Львова. Чернігівці та гості міста могли поспілкуватися з авторами, придбати книжки як для дорослих, так і для дітей, взяти участь у майстер-класах від народних майстрів.

«Такі події відкривають додаткову туристичну сторінку Чернігова. Книжка завжди об’єднує та дарує мудрість. Сьогодні школярі отримали можливість поспілкуватися з тими, чиї твори вони ще вчора вивчали на уроках. Старші ж відвідувачі толоки зможуть відкрити для себе щось нове або закріпити улюблене, - прокоментувала заступник начальника управління культури та туризму міської ради Катерина Литвин.

За словами директора КП «Будинок книги» Тетяни Корми, чернігівці купують та читають різні книги. Нещодавно зроблена аналітика того, що читали містяни влітку. Виявилося, що люди полюбляють читати як класику, так і новинки молодих авторів.

Цього дня також працювали й інші книжкові локації: у дитячій бібліотеці ім.О. Довженка, Обласному молодіжному центрі, музеї ім.Г.Галагана, бібліотеках ім.М.М.Коцюбинського та В.Г.Короленка, культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо».



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 567 | Теги: книжкова толока, Чернігів, покрова | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar