реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 16 » У Чернігові відбулися молодіжні змагання з воркауту. Фото
06:16
У Чернігові відбулися молодіжні змагання з воркауту. Фото
У Чернігові відбулися молодіжні змагання з воркауту. Фото За нагороди безкомпромісно боролися 23 учасника з 7 міст України. До участі в змаганнях з популярного вуличного спорту воркауту, які відбулися 14 липня, долучилася молодь з Києва, Чернігова, Броварів, Білої церкви, Новгород-Сіверського, Мени та навіть Кривого Рогу.
Перечекавши невелику зливу хлопці сміливо вийшли на спортивний майданчик. Їх привітали та побажали успіхів організатори змагань: керівники Чернігівської обласної та міської організацій Народного Руху України Микола Череп і Сергій Черняков.
Пролунав гімн України «Ще не вмерла Україна», невеличка розминка і ведуча Віталія Чернякова оголосила про початок змагань.
Першими на спортмайданчик вийшли судді Олексій Скоробагатько та Костянтин Черняков, вони продемонстрували майстер-клас.
Бажаючих поборотися за нагороди у категорії фрістайл було 14 чоловік, тож змагання розтягнулося на кілька годин. Хлопці на брусах, турніку та просто на майданчику продемонстрували захоплююче видовище. Глядачі із захопленням аплодували спортсменам.
Не менше цікавою була боротьба і в силовому триборстві, тут змагалися дві групи — молодша і старша.
Близько п’яти годин тривала боротьба за нагороди. Суддям Олексію Скоробагатьку, Костянтину Чернякову та Ярославу Качурі довелося добряче попрацювати щоб визначити переможців у різних категоріях. І ось настала хвилююча мить. Щасливі і втомлені спортсмени отримали кубки, грамоти та подарунки.
Перемогу у фрістайлі здобули: 1 місце — Іван Оленіч (м. Київ) 2 місце — Микола Бригинець (м. Київ), 3 місце — Володимир Хрипливенко (м. Бровари).
У силовому триборстві змагалися 14 учасників (5 у молодшій та 9 у старшій групі). Старша група: 1 місце — Дмитро Абдул (м. Київ), 2 місце — Максим Метельський (м. Біла Церква), 3 місце — Дмитро Семенов (м. Київ). У змаганнях з підтягування на перекладині переміг Дмитро Семенов (м. Київ, 24 рази), з віджимання на брусах — Дмитро Абдул (м. Київ, 67 разів), з тримання гімнастичного кута — Ілля Кондрачук (м. Чернігів, 43 секунди).
Молодша група: 1 місце зайняв — Максим Шершун (м. Кривий Ріг), 2 місце — Влад Уйгелі (м. Бровари), 3 місце — Єгор Бригинець (м. Бровари). У змаганнях з підтягування на перекладині переміг Влад Уйгелі (м. Бровари, 20 разів), з віджимання на брусах — Максим Шершун (м. Кривий Ріг, 62 рази), з тримання гімнастичного кута — Влад Уйгелі (м. Бровари, 43 секунди).
Відзначали подяками і організаторів, і суддів… Вони гарно попрацювали, тож сподіваємося, що наступні змагання з воркауту у Чернігові зберуть ще більше спортсменів!

На завершення було колективне фото. До речі, бажаючі мали чудову можливість зробити фото на згадку із ветераном спорту, рухівцем Миколою Левадським (77 років, багаторазовий чемпіон України (44 рази), переможець міжнародних змагань з бігу на середні та дальні дистанції).

Організатори змагань: Чернігівська обласна організація Народного Руху України, Всеукраїнська громадська організація «Молодий Народний Рух».
Змагання проходили на спортивному майданчику Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій Чернігівського національного технологічного університету (м. Чернігів, вул. Козацька, 1-а)

Прес-служба Чернігівської обласної організації НРУ.


























Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 840 | Теги: воркаут, Народний Рух України, молодь | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar