реклама партнерів:
Головна » 2018 » Вересень » 11 » У Чернігові відкрили міні-музей українського режисера та письменника Олександра Довженка
08:25
У Чернігові відкрили міні-музей українського режисера та письменника Олександра Довженка
У Чернігові відкрили міні-музей українського режисера та письменника Олександра Довженка До дня народження українського режисера та письменника Олександра Довженка у Чернігові відкрили міні-музей

У день народження українського режисера та письменника Олександра Довженка у Чернігові відкрили його міні-музей. Фотографії, книги та збірка фільмів кінорежисера увійшли до музейної експозиції Чернігівської міської бібліотеки імені Олександра Довженка. Як виглядає міні-музей нашого земляка, бачила Дар’я Янушкевич.

Це коридор Чернігівської міської бібліотеки імені Олександра Довженка. На стінах портрети кінорежисера, фотографії карикатур, які він малював, та книги.

Особистих речей Олександра Довженка у музеї немає. Вони зберігаються на малІй батьківщині кінорежисера — у Сосниці.

Міні-музей Олександра Довженка у Чернігові відкрили за кошти проекту «Бюджет участі – 2017». На його відкриття пішло 94 тисячі 420 гривень. За ці гроші придбали комп’ютер, екран, проектор, шафи і встановили металопластикові двері до входу у музей.

Джерело: UA Чернігів



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 803 | Теги: Чернігів, Олександр Довженко, музей | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar