реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 21 » У Чернігові відкрили новозбудований завод підприємства «ПЕТ Технолоджис»
18:48
У Чернігові відкрили новозбудований завод підприємства «ПЕТ Технолоджис»
У Чернігові відкрили новозбудований завод підприємства «ПЕТ Технолоджис» 20 жовтня в Чернігові урочисто відкрили новий завод. Точніше, відкрили – його щойно збудований адмінкорпус, і це завершило спорудження цілісного комплексу виробничого підприємства «ПЕТ Технолоджис».

Сама компанія «ПЕТ Технолоджис» - чернігівське підприємство, про яке в самому нашому місті знають досить мало. Проте, споживачі його продукції є не тільки в Україні, а й за кордоном, причому в багатьох країнах світу. Підприємство розробляє та виготовляє сучасні верстати для видуву ПЕТ-пляшок, а також видувні форми. Причому забезпечує повний цикл виробництва – від обробки металу до збірки готових до роботи машин.

Кількість працівників на підприємстві – більше 200. Вимоги до кваліфікації тут високі, оскільки верстати – сучасні і складні, а продукція – високоточна. Окрім того, на підприємстві є власні конструкторсько-дизайнерські бюро, де працюють, у тому числі, доценти й кандидати наук. І навіть програми на обладнання, яке виробляється, створюються теж тут. Натомість, і оплата, за словами працівників – достойна.

Підприємство створене в Чернігові 18 років тому як маленьке – і відтоді зростало і розвивалося. Досягши економічного успіху, воно продовжує працювати в нашому місті, і подальші плани теж пов’язує з Черніговом.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, який взяв участь в урочистостях, подякував Генеральному директорові «ПЕТ Технолоджис» Олександру Суворову за те, що він як підприємець зробив для Чернігова і для України, і назвав це справжнім патріотизмом:

- Так повелося, що найбільшими патріотами в нас вважаються кілька західноукраїнських областей. Там обов’язково всі ходять у вишиванках, обов’язково всі говорять українською. Але – масово виїжджають на заробітки за кордон. Тому я хочу сьогодні подякувати Олександру Суворову за те, що він робить для України її майбутнє. Для того, щоб робити як він, потрібна одна проста річ: треба любити цю землю, на якій ти народився і живеш. І щастя можна шукати десь далеко все життя – а можна його зробити як він, самому на своїй малій чи великій Батьківщині. І це я вважаю показовим прикладом патріотизму, - сказав мер.

Він нагадав також про те, що за його ініціативою звання Почесного громадянина Чернігова тепер може бути присвоєно і підприєцям, які зробили видатний внесок у розвиток міста. Міський голова висловив побажання, щоби почесних громадян - великих інвесторів, які створюють сучасні підприємста й нові робочі місця з достойною оплатою для чернігівців - ставало якомога більше.

Участь в урочистостях з нагоди відкриття заводу взяли також керівник Чернігівської обласної державної адміністрації, запрошені гості з числа представників бізнесу та працівники «ПЕТ Технолоджис».

Для гостей господарі провели екскурсію підприємством.

За матеріалами прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 979 | Теги: завод, ПЕТ Технолоджис | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar