реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 7 » У Чернігові відкрили нову залу для настільного тенісу
10:21
У Чернігові відкрили нову залу для настільного тенісу
У Чернігові відкрили нову залу для настільного тенісу Новеньку залу для настільного тенісу на базі «Хімік» вже випробували спортсмени. До Різдва тут провели обласний турнір на сотню учасників. Залу за всіма європейськими стандартами звели буквально за два місяці. І зараз це мало не єдиний спортивний майданчик такого рівня в Україні для настільного тенісу.

Спортсмени з задоволенням випробовують нову залу для настільного тенісу. Такі умови для тенісистів – розкіш. Адже ця зала, збудована на базі спортивного комплексу «Хімік», мало не єдиний майданчик для проведення великих турнірів з настільного тенісу.

Спортивний комплекс вже давно став майданчиком для проведення всеукраїнських та європейських турнірів. Два роки тому ось у цій залі проводили Кубок «Батерфляй». Окрім цього, тут вже є великий тенісний корт, а також проводять міські турніри з мініфутболу та матчі з регбі. У Чернігові минулого року вже відкрили професійну залу для боксу, а також відновили стадіон Гагаріна.Тренери та спортсмени кажуть, зала для настільного тенісу – нове дихання для цього виду спорту.

Відкрити залу вирішили по спортивному – вперше в цій залі обласний турнір з настільного тенісу. А присвятили змагання наступаючому Різдву. Участь взяли спортсмени з різних районів Чернігівщини, загалом більше сотні учасників.

Джерело: Чернігівська обласна телерадіокомпанія.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 978 | Теги: спорт, Теніс, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar