реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 21 » у Чернігові викрили групу осіб, які готували антиукраїнські акції
21:54
у Чернігові викрили групу осіб, які готували антиукраїнські акції
у Чернігові викрили групу осіб, які готували антиукраїнські акції 20 березня 2018 року прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з Департаментом ЗНД СБ України у межах кримінального провадження за фактами вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110, ч.1 ст. 111 та ч. 1 ст. 255 Кримінального кодексу України, у м. Чернігові проведено 6 обшуків за місцем проживання осіб, причетних до організації антидержавницьких акцій в Україні, спрямованих на нанесення шкоди міжнародному іміджу України та дестабілізації суспільно-політичної ситуації в нашій державі.

У ході вказаних обшуків виявлено та вилучено заборонені предмети, у тому числі, гранати, тротилові шашки з електричними запалами, а також карти регіонів України з відмітками місць, «георгіївські» стрічки та російські прапори, що свідчить про підготовку до вказаних протиправних антиукраїнських акцій.

Нагадаємо, 12 березня поточного року прокуратурою Автономної Республіки Крим спільно з Департаментом ЗНД СБ України у межах цього кримінального провадження проведено 28 обшуків у Дніпропетровській, Львівській, Херсонській, Миколаївській, Херсонській областях та м. Києві.

Під час обшуків були виявлені та вилучені агітаційні матеріали з підтримки анексії Криму, грошові кошти, документи, що містять інформацію з обмеженим доступом, заборонену продукцію, в тому числі 2 гранати та понад шістсот набоїв різного калібру, які свідчать про підготовку до вказаних протиправних антиукраїнських акцій.

Джерело: прес-служба прокуратури Автономної республіки Крим.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 665 | Теги: Чернігів, вибухівка, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar