реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 7 » У Чернігові викрито ще один ігорний зал
13:45
У Чернігові викрито ще один ігорний зал
У Чернігові викрито ще один ігорний зал Силами мобільних груп УДСБЕЗ УМВС України в Чернігівській області, які цілодобово моніторять місця можливої організації азартних ігор, в Чернігові викрито ще один ігорний зал.
Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернігівській області.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, на виконання доручення Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо повної ліквідації закладів грального бізнесу, а також закладів, які маскують свою незаконну діяльність під реалізацію та проведення державних лотерей, Управлінням державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області вживає вичерпних заходів щодо повної ліквідації грального бізнесу.
Попри вихідні і святкові дні, міліція Чернігівщини знаходиться на своїх постах, більше того, несе службу у посиленому режимі. Цього мабуть не врахували не чисті на руку ділки та псевдо-бізнесмени, які спробували порушити заборону щодо організації грального бізнесу в Україні.
Шляхом реалізації оперативної інформації, співробітниками Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС було викрито та ліквідовано підпільне казино, де надавалися послуги для гри в покер, що також є забороненим.
В ході санкціонованого обшуку було вилучено: два покерні столи, три системні блоки комп’ютерів, на яких здійснювався аудіо-відео запис подій, що відбувались у всіх приміщеннях закладу, дві камери відео спостереження, більш як півтисячі фішок та понад двадцять колод карт.
На даний час вилучене обладнання направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Чернігівській області.
Проводяться заходи щодо встановлення всіх учасників, які причетні до організації та зайняття гральним бізнесом.
За даним фактом розпочато кримінальне за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України «заняття гральним бізнесом», що карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.
Наразі за всіма фактами встановлюються особи, причетні до організації грального бізнесу.
Правоохоронці закликають громадян не стояти осторонь процесу викорінення грального бізнесу і просять повідомляти про всі факти грального бізнесу, в тому числі і на умовах анонімності.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1238 | Теги: Кримінал, ігорні зали, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar