реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 25 » У Чернігові впроваджують електронні квитки для громадського транспорту
08:28
У Чернігові впроваджують електронні квитки для громадського транспорту
У Чернігові впроваджують електронні квитки для громадського транспорту Їх двоє: один стандартний, другий учнівський.

Відучора придбати квитки можна у кондукторів та в тролейбусному управлінні. Стандартна картка коштує 50 гривень. 20 гривень один раз сплачуєш за сам квиток, і 30 гривень на рахунку. Учнівський – коштує загалом 40, і на рахунку відповідно 20.

Дмитро – студент. За електронним квитком, так званою транспортною карткою, вирушив до чернігівського тролейбусного управління. Відучора придбати картку можна тут, у диспетчера.

Хлопець вирішив перевірити, як працює його транспортна картка. Сідає у перший тролейбус.

Валідатор грошей з картки не зчитав. Дмитро сідає вже в інший тролейбус першого маршруту.

Дмитро таки вмовляє кондуктора спробувати розрахувати електронним квитком. Та картка не спрацьовує. Студент повертається до тролейбусного управління, де півгодини тому, купив транспортну картку.

Як повідомив представник транспортної компанії, яка впроваджує електронні квитки у Чернігові несправність виявили на одній лінії, саме на 1-му маршруті.

Зі слів Артема Тарасенка, на валідаторах у кондукторів там чомусь не була зареєстрована партія квитків, яку придбав Дмитро. Помилку пообіцяли ліквідувати сьогодні. І завтра система запрацює повноцінно на всіх маршрутах. З понеділка купити електронні квитки можна буде у кіосках «Чернігів-Пресса». Там і перевірити баланс на карті.

З впровадженням електронного квитка, запрацювали і електронні проїздні квитки. Якщо раніше паперові діяли з 1 числа і протягом місяця. То електронні працюють з моменту активації і протягом 30 днів. Їх придбати також можна у кондуторів та ЧТУ.

Сюжет UA.Чернігів, Джерело: "Час Чернігівський"



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 622 | Теги: маршрутки, Чернігів, квитки електронні | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar