реклама партнерів:
Головна » 2019 » Січень » 22 » У День Соборності України тисячі чернігівців заспівали Державний Гімн України
19:46
У День Соборності України тисячі чернігівців заспівали Державний Гімн України
У День Соборності України тисячі чернігівців заспівали Державний Гімн України Сьогодні, в День Соборності України в Чернігові три тисячі людей зібралися в центрі міста, щоб заспівати Гімн України разом. Це відбувалося на Алеї героїв, яка заповнилася людьми по всій її довжині.

Гімн пролунав під звуки зведеного військового оркестру, який складався з музикантів Військово-музичного центру сухопутних військ та Восьмого навчального центру Збройних сил України. У спів сотень чернігівців вплітався голос Зведеного хору викладачів Чернігівської школи мистецтв, що був на сцені.

Особливо проникливо слова Державного Гімну звучали після звернення до громади чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, який нагадав про суть Дня Соборності. Це нагадування про те, як важливо не тільки створити єдину незалежну Україну, а й зберегти її вільною і сильною. І в тому, щоб докладати до цього і своїх сил і щоби бачити майбутнє своїх дітей саме в Україні, і є справжній патріотизм.

Організатором акції до Дня Соборності України в Чернігові виступило Управління культури та туризму Чернігівської міської ради. Зібрання стало наймасштабнішою патріотичною акцією в Чернігівськй області за останні роки.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 587 | Теги: день Соборності України, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar