реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 11 » У Козельці на Покрову планується відкриття пам’ятника землякам загиблим на Донбасі
08:22
У Козельці на Покрову планується відкриття пам’ятника землякам загиблим на Донбасі
У Козельці на Покрову планується відкриття пам’ятника землякам загиблим на Донбасі 14 жовтня 2016 року, в День Захисника України та церковного свята Покрови Пресвятої Богородиці, в Козельці планується відкриття пам’ятника землякам, котрі загинули на Донбасі, беручи участь в російсько-українській війні.
Про це повідомляє на сторінці facebook Ігор Сенченко.

Нагадаю, що там, в Луганській і Донецькій областях, загинули 25 мешканців Козелецького району. Місце для пам’ятника вибране особливе – в самісінькому центрі селища, на Соборній площі, як нагадування козельчанам про цілком реальну війну, яка щоденно забирає кращих синів й дочок України. На цьому фото зафіксований початок робіт із встановлення пам’ятника. Будівельниками виступають хлопці, які брали участь в бойових діях на сході нашої держави. Ці хлопці не потребують оплати за свій труд, не вимагають високих слів про їх свідомість, патріотизм, обов’язок і таке інше – вони просто взяли до рук інструменти, закачали рукава й доклали своїх зусиль до благородної справи. У нас, на жаль, буває так, що з часом у того чи іншого проекту (задуму) з’являється багато «батьків», а тому це фото слугуватиме своєрідним нагадуванням, хто і в який спосіб брав участь в увічненні пам’яті Героїв російсько-української війни.

Отже, відкриття пам’ятника заплановане на 11-у годину 14 жовтня 2016 року. А вже о 12-ій годині в районному будинку культури відбудеться концерт, присвячений Дню захисника України.







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 943 | Теги: памятник, Козелець, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar