реклама партнерів:
Головна » 2018 » Грудень » 1 » У «Майстерні гарного настрою» вже спекли пробну партію «миколайчиків»
18:14
У «Майстерні гарного настрою» вже спекли пробну партію «миколайчиків»
У «Майстерні гарного настрою» вже спекли пробну партію «миколайчиків» «Майстерня гарного настрою» музею-заповідника Михайла Коцюбинського відновлює досить давню традицію випікання «миколайчиків». З 3 по 19 грудня наш музей проводитиме дитячі майстер-класи з випікання святкових пряників. І ось 30 листопада, перед початком майстер-класів ми вже спекли першу партію «миколайчиків». Вона вдалася на славу! Пишні прянички мають такий приємний аромат! Сподіваємося, що наші маленькі відвідувачі залишаться задоволеними.

Під час майстер-класів діти видавлюватимуть спеціальною формочкою фігурку Святого Миколая із тіста і кластимуть її на деко. Після того, як пряник підрум’яниться в духовці і трохи охолоне, дітлахи розмальовуватимуть його білою глазур’ю. Перед дітками будуть зразки, але вони зможуть проявити фантазію і розмалювати «миколайчика» на свій смак. Разом з пряником кожна дитина отримає рецепт тіста й глазурі, тож вдома з батьками зможе спекти чимало таких пряничків.

Запис на майстер-класи вже завершено. Ми вдячні всім, хто записався до нас на майстер-класи, і чекатимемо з великим нетерпінням на наших маленьких гостей.

Джеерло: Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 595 | Теги: музей Коцюбинського, Майстер-клас, миколайчики | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar