реклама партнерів:
Головна » 2019 » Квітень » 30 » У Мені працюють над створенням індустріального парку «Менський»
19:49
У Мені працюють над створенням індустріального парку «Менський»
У Мені працюють над створенням індустріального парку «Менський» До 1 червня спеціальна робоча група має розробити та подати на затвердження план організаційних заходів зі створення та реєстрації індустріального парку «Менський».
Це передбачено розпорядженням голови Чернігівської облдержадміністрації від 24 квітня.

– Індустріальний парк «Менський» – це проект, який може істотно вплинути на економіку всієї громади. Мена розробила новий генеральний план із зонуванням територій ще до того, як стала центром громади. Тепер це рішення працює на нову ОТГ в цілому. Реалізація ідеї індустріального парку передбачає не один, а кілька проектів, поєднаних однією метою – здійснити модернізацію промислового потенціалу причому в максимально безпечний для навколишнього середовища спосіб та зручний для мешканців. Тобто маємо справу зі спробою реалізації на практиці принципу сталого розвитку, – прокоментував радник з регіонального розвитку Чернігівського центру розвитку місцевого самоврядування Володимир Бойко.

Наразі необхідно підготувати концепцію індустріального парку та пакет документів для направлення Міністерству економічного розвитку і торгівлі України та включення індустріального парку «Менський» до Реєстру індустріальних парків України.

Індустріальний парк або промисло́вий парк — територія, виділена при плануванні міста для промислового розвитку. Метою створення таких парків є забезпечення підприємств спільною розвинутою інфраструктурою та забезпечення контролю над виробництвом та впливом на довкілля.

Джерело: Сусіди



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 500 | Теги: мена, індустріальний парк | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar