реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 25 » У Ніжині хотіли продати Леніна
20:41
У Ніжині хотіли продати Леніна
У Ніжині хотіли продати Леніна На останньому засіданні депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань говорили про долю демонтованого у Ніжині постаменту вождя пролетаріату, а саме можливості його продажу.
Голова депутатської комісії Володимир Башинський каже, що пропозиція про можливий продаж на обговорення надійшла від одного з депутатів міської ради:” Про те це питання, як на мене, не на часі. Чому? Ну, по-перше скільки місто може за нього вторгувати – копійки? Адже цікавих пропозицій, на скільки мені відомо, не надходило. А по-друге, цей пам’ятник – є історичним експонатом, то нехай він буде в музеї! Моя думка, продаж Леніна не на часі».
Слід нагадати, що демонтовано пам’ятник навесні 2014 року, під час масового в Україні «ленінопаду». Знаходиться нині «постамент» на ніжинському комунальному підприємстві «ВУКГ».
Присутній на комісії керівник цього підприємства В. Корман підкреслив: «Пам’ятник спочатку лежав. Тепер стоїть, його ще й загородили», – та далі з іронією, – «Казали, якщо його піднімемо. То й підприємство підніметься. Так то правда. Він у нас як талісман», а далі серйозно «Та тільки для чого він нам???»

Яка подальша доля “металу” – невідома!

Плита та постамент з під пам’ятника, які нещодавно було демонтовано з площі, за словами В.Кормана, теж зберігаються на КП “ВУКГ”

Джерело: Нежатин



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 763 | Теги: декомунізація, Ленін, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar