реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 25 » У Прилуках відновили подачу води, триває очищення ліній колектора
16:43
У Прилуках відновили подачу води, триває очищення ліній колектора
У Прилуках відновили подачу води, триває очищення ліній колектора Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко повідомив, що вчора відновили подачу води у Прилуках, де 19 січня сталася аварія на міському колекторі.

Про це він написав у Facebook.
"Щодо ситуації по місту Прилуки, де 19 січня сталася аварія на міському колекторі. Вчора о 20:00 містянам відновлено подачу води. Сьогодні підрядною організацією «Крона» з міста Житомира будуть проведені роботи з установки заглушок на колектор та за допомогою гідродинамічної машини та установки по відкачуванню мулу - очищення ліній колектора", - написав Зубко.

Він додав, що планується проведення робіт з розчищення місця пориву.

"На місці події для ліквідації аварії працює 2 аварійні бригади (5 одиниць техніки та 10 чоловік) КП "Прилукитепловодопостачання" та 4 одиниці техніки, 11 чоловік особового складу УДСНС України у Чернігівській області", - зазначив Зубко.

Віце-прем'єр нагадав, що 24 січня до Прилук для вивчення ситуації виїжджав його заступник Едуард Кругляк і провів нараду щодо організації необхідних ремонтних робіт та функціонування у місті систем життєзабезпечення.

Як повідомлялося, у Прилуках працюють над ліквідацією наслідків аварії на самоточному каналізаційному колекторі за адресою вул. Галаганівська, 29. Про закупорку колектора стало відомо 19 січня, коли мешканці близько десяти будинків по вулиці Шевченка та прилеглих до неї вулиць повідомили, що їхні подвір'я почали затоплювати стічні води з каналізаційних люків.

Джерело: Укрінформ



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 868 | Теги: Прилуки, колектор, Зубко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar