реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 18 » У Ріпкинській школі вибухнув боєприпас: є постраждалі
19:25
У Ріпкинській школі вибухнув боєприпас: є постраждалі
У Ріпкинській школі вибухнув боєприпас: є постраждалі Жінка померла внаслідок вибуху у Ріпкинській ЗОШ. За попередніми даними - РПГ. Його до шкільного музеї передали (особи встановлюються), повідомляє Телеканал "Дитинець"
Двоє жінок і чоловік госпіталізовані з травмами різної тяжкості. На місці працюють слідча група УМВС та ДСНС.



Причиною вибуху у Ріпкинській школі №2 стала граната РПГ-18, яку до навчального закладу приніс представник місцевої Самооборони. Вибухнути могло і у школі №1.
Про це повідомляє Високий Вал з посиланням на прес-службу обласного управління ДСНС.
Напередодні трагедії місцевий самооборонівець, який побував у зоні АТО, приніс до навчального закладу два, як він думав, використані снаряди від РПГ-18.
Снаряд планувалося розмістити у музеї школи в якості експонату. Напередодні трагедії у шкільній бібліотеці гранату роздивлялися працівники школи: інструктор з водіння, його дружина – завгосп школи, бібліотекар та вчителька.
Близько 16 години пролунав вибух, граната виявилася справною. Бібліотекар та вчителька отримали незначні осколкові поранення. Найважче поранення у груди отримала завгосп 1981 року народження. Згодом стало відомо, що від отриманих поранень жінка померла.
Правоохоронці, які приїхали на місце події, встановили: що ще одну гранату самооборонівець подарував музею школи №1. Її очепили вибухотехніки. Виявилося, і друга граната була справною. Вона могла спрацювати у будь-який момент.
На місці події продовжують працювати рятувальники та міліціонери. Самооборонівця, який приніс у школу вибухівку, затримали. У його оселі проводять обшуки. Є відомості, що подібні експонати з війни він дарував і своїм знайомим.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1476 | Теги: Ріпки, загиблі, вибух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar