реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 24 » У спеку буде обмежено рух автошляхами Чернігівщини
19:22
У спеку буде обмежено рух автошляхами Чернігівщини
У спеку буде обмежено рух автошляхами Чернігівщини Голова облдержадміністрації Валерій Куліч підписав вчора розпорядження «Про тимчасове обмеження руху автомобільними дорогами загального користування у період підвищення температури повітря».
За цим розпорядженням Служба автомобільних доріг області спільно з іншими структурами визначить параметри обмеження на рух транспорту автомобільними дорогами загального користування в літній період, місця стоянок та відстою транспортних засобів.

ДП „Чернігівський облавтодор” має розробити та погодити у встановленому порядку схему введення обмежень руху на автомобільних дорогах області та встановити необхідні дорожні знаки.

На Чернігівській митниці ДФС повинні інформувати перевізників про введені тимчасові обмеження на автодорогах області та сприяти в обмеженні руху транспортних засобів, які перевищують встановлені вагові параметри.

Розпорядження прийнято з метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнування та деформації в період спекотної погоди.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 844 | Теги: Чернігівщина, атошляхи, транспорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar