реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 31 » У Талалаївці не вірять, що жінка могла вбити себе та двох дітей через кредит
18:46
У Талалаївці не вірять, що жінка могла вбити себе та двох дітей через кредит
У Талалаївці не вірять, що жінка могла вбити себе та двох дітей через кредит Жителі селища Талалаївка Чернігівської області не вірять, що жінка, яку вчора, 30 жовтня, знайшли повішеною біля двох своїх мертвих дітей, могла занапастити всю родину через кредит розміром 7 тис. грн.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила секретар Талалаївської селищної ради Тетяна Михайлюк.

"Не могла вона так вчинити через 7 тис. грн кредиту, бо це не є великі гроші. Тому в селищі в таку причину самогубства ніхто не вірить. Вона була нормальною жінкою, прекрасною мамою і дуже любила своїх дітей. Нічого поганого про неї сказати не можу", - сказала Михайлюк.

За її словами, загибла - родом із села Болотниця - мала трьох дітей. У Талалаївці винаймала квартиру і була всім забезпечена - її підтримували батьки. В селищну раду вона зверталася за різними довідками і якби в неї були фінансові проблеми, в раді б їй допомогли.

У головному управління Нацполіції Чернігівської області теж не вірять у суїцид з причини 7-тисячного кредиту. Тому нічого не гадають, а розслідують два відкритих кримінальних провадження.

За словами начальника сектору комунікації ГУ НП Сергія Бриля, розтин тіл уже провели, але від чого померли діти, не встановили. Тому відібраний матеріал відправили на судмедекспертизу. Термін проведення досліджень - 2 тижні.

Як повідомлялося, 30 жовтня за місцем проживання у Талалаївці були виявлені без ознак життя тіла дітей двох та шести років і матері, що, ймовірно, покінчила з життям шляхом повішення. Ознак присутності сторонніх осіб у приміщенні та видимих тілесних ушкоджень на тілах дітей не виявлено.

Як відомо, у багатьох ЗМІ пройшла інформація з припущенням, що жінка могла накласти на себе руки через банківський кредит розміром 7 тис. грн і погрози колекторів.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 750 | Теги: Талалаївка, вбивство, кредит | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar