реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 27 » У трьох туристичних місцях Чернігова встановлять сучасні громадські вбиральні
11:11
У трьох туристичних місцях Чернігова встановлять сучасні громадські вбиральні
У трьох туристичних місцях Чернігова встановлять сучасні громадські вбиральні 26 червня на розширеній міській нараді в Чернігівській міській раді обговорили питання встановлення додаткових вбиралень по місту, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

За словами Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, наразі мова йде тільки про три таких місця – на початку вулиці Музейна, біля Чернігівського обласного академічного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка (з тильного боку) та біля Антонієвих печер.

Міський голова звернув увагу на те, що попереду День незалежності України та День міста Чернігова і до цих свят готується багато різних масових заходів, тому, в першу чергу, ці об’єкти повинні бути зроблені з якісних матеріалів. Вони також повинні бути антивандальними та з нержавіючої сталі, щоб термін їх експлуатації був не менше 15-20 років. «Якщо буде така потреба - організувати публічне обговорення цього питання», - сказав Владислав Атрошенко, звертаючись до начальника управління житлово-комунального господарства міської ради.

Разом з тим, на Алеї героїв поки що не розміщуватиметься така ж вбиральня, оскільки через дорогу, ближче до Катерининської церкви, працює стаціонарний туалет.

Крім того, Владислав Атрошенко зазначив, що по місту до цих святкових днів має бути встановлено ще й 10 біотуалетів в нормальному стані. При необхідності управлінню ЖКГ міськради доручено закупити нові якісніші біотуалети.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 761 | Теги: Антонієві печери, туалет, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar