реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 13 » Учасники бойових дій змагалися на найсильнішого шахіста та шашкіста
15:23
Учасники бойових дій змагалися на найсильнішого шахіста та шашкіста
Учасники бойових дій змагалися на найсильнішого шахіста та шашкіста Минулими вихідними до Чернігова з усієї України з’їхалися учасники бойових дій, аби визначити з проміж себе найсильнішого шахіста та шашкіста. Це був перший подібний турнір в Україні.
Організовані Спортивним Комітетом України, змагання проходили на базі Чернігівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1.

Одинадцять спортсменів з восьми областей України: Чернігівської, Київської, Запорізької, Одеської, Харківської, Кіровоградської, Волинської та Тернопільської провели між собою ігри по круговій системі. Змагання проводились за принципом бліц-турніру — на шахову партію відводилось 20 хвилин, плюс 5 секунд на хід кожному учаснику, починаючи з першого ходу. У поєдинках з шашок кожному спортсмену на партію давалося по 10 хвилин часу.

Високий рівень турніру засвідчувався тим, що серед його учасників п’ятеро мають титул кандидатів у майстри спорту. Всі партії пройшли в гострій та безкомпромісній боротьбі. І тим приємніше, що переможцем турніру шахістів став представник з Чернігова - боєць роти поліції спеціального призначення «Чернігів» молодший лейтенант поліції Андрій Леоненко. Друге та третє місце посіли відповідно Олександр Єрмаков з Запорізької області та Іван Урупа з Волині.

Змагання з шашок зібрали дещо меншу кількість спортсменів – 6. І тут перемогу святкував учасник з Одещини Петро Сигиді. Віце чемпіоном став знову ж таки Олександр Єрмаков з Запорізької області, а третє почесне місце виборов знову наш земляк Андрій Леоненко.

Нагородження переможців та призерів провела директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Ніна Лемеш. А Сергій Романчик - директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 за організацію активного відпочинку серед учасників бойових дій був нагороджений Пам'ятним знаком «Патріот України» від Антитерористичного центру при СБУ України.

За інформації сектору комунікації
поліції Чернігівської області








Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 777 | Теги: воїни, АТО, шахи | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar