реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 20 » В обласній раді знову обговорювали реформу поштового зв’язку на Чернігівщині
19:38
В обласній раді знову обговорювали реформу поштового зв’язку на Чернігівщині
В обласній раді знову обговорювали реформу поштового зв’язку на Чернігівщині Пілотний проект з реформування об'єктів поштового зв'язку ПАТ «Укрпошта» під назвою «Сільське відділення», що наразі впроваджується на території Куликівського, Ріпкинського та Чернігівського районів, викликає більше запитань, ніж відповідей. Населення скаржиться місцевій владі на численні недоліки в обслуговуванні і недосконалість запропонованої реформи.

Як зробити поштові послуги якісними та доступними для людей, 20 липня в черговий раз радилися заступник голови обласної ради Арсен Дідур, перший заступник голови облдержадміністрації Юлія Свириденко та директор Чернігівського відділення ПАТ «Укрпошта» Олена Дорошенко.

За словами Арсена Дідура, нова модель надання поштових послуг на селі має бути адаптована під усі особливості Чернігівської області. Тож керівництво Чернігівської дирекції ПАТ «Укрпошта» має зосередитися на ліквідації зафіксованих недоліків, а також знайти порозуміння з керівниками районів та об'єднаних територіальних громад з усіх ключових питаннях реформи.

Радник заступника голови обласної ради Наталія Купрієнко



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 671 | Теги: обласна рада, пошта, реформа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar