реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Вадима Соколюка обрано менеджером Чернігівської філії «Суспільного мовлення»
11:04
Вадима Соколюка обрано менеджером Чернігівської філії «Суспільного мовлення»
Вадима Соколюка обрано менеджером Чернігівської філії «Суспільного мовлення» Менеджером Чернігівської філії «Суспільного мовлення» обрано Вадима Соколюка, продюсером Артема Шелкового.
Вадим Соколюк закінчив Чернігівський державний інститут права, соціальних технологій та праці, за фахом – юрист. Як сказав у коментарі сайту «Суспільне мовлення», він не має жодного досвіду у медійній сфері. Займався безкоштовними консультаціями, працював у громадському секторі, працював у приватних фірмах на посаді юрисконсульта. До 7 грудня 2017 року працював на посаді начальника юридичного відділу в одній з приватних компаній, паралельно займався депутатською діяльністю на громадських засадах.

«Я досить давно стежу за реформою суспільного мовлення. Про конкурс на посаду менеджера дізнався зі ЗМІ. Вирішив спробувати свої сили. Коли я подавав свої документи, не було умов, що не можна паралельно бути депутатом міської ради. Я думав, що зможу залишитися депутатом міської ради, оскільки закон цього не забороняє. Умовою створення суспільного мовлення є цілковита незалежність від будь-яких політичних сил. Тому мені доведеться скласти мандат депутата міської ради, що я буду виконувати на наступній сесії, яка відбудеться 21 грудня», – сказав «СМ» Вадим Соколюк.

Новий менеджер зазначив, що у першу чергу проведе зустрічі і співбесіди з усіма працівниками Чернігівської філії. Він каже, що колишні ОДТРК по всій Україні є проблемними, потрібно в них вдихати нове життя. «Я з позиції менеджера буду робити все для того, щоб колектив працював не під напруженням, а вільно творив. Мені пощастило, що на позицію продюсера йде давно знайома мені людина, яка свою роботу виконуватиме на відмінно», – додав Вадим Соколюк.

Артем Шелковий наразі звільняється з посади журналіста на «Новому каналі». Закінчив інститут економіки і управління, працював на радіо, на чернігівському кабельному телеканалі «Дитинець», був ведучим різних заходів.

За інформацією Суспільного мовлення



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 823 | Теги: Вадим Соколюк, Суспільне мовлення, Артем Шелковий | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar