реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 4 » Вагітна сутенерка зводила неповнолітніх дівчат з любителями "полунички"
07:32
Вагітна сутенерка зводила неповнолітніх дівчат з любителями "полунички"
Вагітна сутенерка зводила неповнолітніх дівчат з любителями Оперативники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС в Чернігівській області викрили звідницю, яка за матеріальну винагороду організовувала надання сексуальних послуг неповнолітніми дівчатами.
Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Антон Милосердов, оперативники отримали інформацію, що жителька Чернігова займається звідництвом.
В ході документування протиправної діяльності працівники міліції встановили, що вагітна жителька обласного центру не тільки сама надавала сексуальні послуги, а й за матеріальну винагороду організовувала зустрічі п’ятьох своїх неповнолітніх подруг з любителями «полунички».
На даний час встановлено два факти звідництва. Всі неповнолітні, які надавали сексуальні послуги, з неблагополучних сімей незаможних прошарків українського суспільства. Підлітки отримували за роботу не більше 150 гривень.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відносно зловмисниці відкрито три кримінальні провадження за частиною 3 статті 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво) - караються позбавленням волі на строк від двох до семи років та частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.
Триває досудове розслідування.

За матеріалами: УМВС України в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1122 | Теги: сутенерка, Кримінал, Чернігів, полуничка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar