реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 8 » Ваш вибір - ваш успіх
12:45
Ваш вибір - ваш успіх
Ваш вибір - ваш успіх Протягом травня поточного року 760 старшокласників та випускників шкіл Чернігівщини отримали профконсультаційні послуги у службі зайнятості.
Про це повідомила директор обласного центру зайнятості Лідія Падалка. За її словами, це результат загальнонаціональної інформаційної кампанії з профорієнтації, яка мала на меті допомогти молоді визначитись із найбільш підходящою для них професією та зробити правильний вибір.
У ході її проведення у будь-якому з центрів зайнятості області можна було безкоштовно пройти профдіагностику, а саме: тестування для визначення своїх професійних нахилів та здібностей. Цією послугою скористалися 345 юнаків та дівчат.
Профдіагностичне обстеження здійснювалось на основі тестових методик, результати яких дають уявлення про сфери «Хочу» та «Можу». За їх допомогою визначались професійні інтереси та цінності, рівень розвитку (IQ) і структури інтелекта (здібності), професійно значимі соціально-психологічні якості (психологічні схильності), управлінський потенціал.
Не залишилися поза увагою ще одна дуже важлива при виборі професії сфера -«Треба», яка стосується попиту на ринку праці. Учні отримали інформацію про найбільш затребувані в регіоні професії.
Та якщо ви й досі вагаєтесь, якій професії надати перевагу, то ніколи не пізно звернутися до фахівців центів зайнятості і вони допоможуть вам обрати професію, яка відповідає вашим здібностям, нахилам, а також користується попитом у роботодавців. Не забувайте, що ваш вибір – це ваш успіх.

Світлана Шеремет



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 751 | Теги: служба зайнятості, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar