реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 17 » Вибори на 206 окрузі: біля приймальні Дубіля повно студентів
12:35
Вибори на 206 окрузі: біля приймальні Дубіля повно студентів
Вибори на 206 окрузі: біля приймальні Дубіля повно студентів О 10 годині ранку у Чернігів, де на 206-му окрузі йде голосування на довиборах у Верховну Раду, приїхали кілька автобусів із київськими та сумськими номерами із молодиками. Вони зупинилися біля приймальні представника партії «Батьківщини» Валерія Дубіля, де, за словами присутніх на місці журналістів, з автобусів вийшло майже 220 студентів, інформує Експертна думка.

«Більшість з них відвертаються від камер, ховають обличчя, відмовляються відповідати на питання щодо їхньої мети перебування у Чернігові», - каже Тетяна Щурик, що працює на місці. За її словами, один зі студентів на прізвище Крюк продемонстрував посвідчення за підписом Сульдина, нібито всі ці люди є офіційними спостерігачами на виборчих дільницях від громадської організації «Тріумвірат».

Журналістка також повідомляє, що інший хлопець, який назвав себе Владиславом, пояснив, що у всіх, хто приїхав до приймальні Дубіля, є офіційний статус спостерігачем. «Нам нема чого ховати, ми нічого протизаконного не робимо», - передає Тетяна Щурик слова студента. Слід зазначити, що прокоментувати таємничий приїзд таких «спостерігачів» в офісі Дубіля відмовилися. Ніхто навіть не вийшов до журналістів, сказали, що дуже зайняті. «У приймальні нададуть відповіді на усі ваші запитання завтра, коли скінчаться вибори», - сказав Владислав.

Реакція справжніх експертів на ці події не забарилася. Політологи вважають, що це одна зі схем впливу на голосування. «Йдеться про банальну «вертушку», яку реалізовує «Батьківщина». Це підкуп виборців», - відзначив Сергій Кузьменко з Центру «Всеукраїнський соціологічний союз».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 898 | Теги: спостерігачі, Валерій Дубіль, виборри | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar