реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 10 » Вибори на 206 окрузі: секретаря ОВК знімають через Микитася?
19:53
Вибори на 206 окрузі: секретаря ОВК знімають через Микитася?
Вибори на 206 окрузі: секретаря ОВК знімають через Микитася? Як кандидат у народні депутати від Народного Руху України, протестую проти ймовірного звільнення секретаря окружної виборчої комісії Сергія Соломахи за виконання ним прямих обов'язків. Звільнення Соломахи, якщо воно станеться, свідчитиме про фальсифікацію виборів по 206 округу на користь кандидата від влади Микитася, зазначає на сторінці facebook Василь Чепурний.

Секретаря ОВК 206 округу на Чернігівщині намагаються зняти з посади за звернення до волонтерів у соціальній мережі.
Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Ігор Мосійчук.

“12 членів ОВК проголосували за постанову-звернення до ЦВК щодо відсторонення від посади секретаря комісії від Радикальної партії Ляшка Соломахи. Причиною стало нібито порушення виборчого законодавства Соломахою. Голова ОВК Сульдін особисто підготував акт, де зазначено, що на своїй офіційній(!) сторінці у фейсбук Соломаха агітував проти кандидата від влади Микитася. У пості Соломаха звернувся до волонтерів із проханням допомогти скласти акт про порушення виборчого законодавства, зокрема, підкуп виборців під час агітаційного заходу у міському палаці культури, який проводив Микитась,” – повідомив парламентар.

“Це однозначно свідчить про підготовку більшістю ОВК в 206 окрузі до масштабних фальсифікацій на користь кандидата від Банкової Микитася, яким заважає секретар окружкому Соломаха, якого будь, що намагаються усунути з посади,” – заявив Ігор Мосійчук.

Сергій Соломаха є одним із найдосвідченіших членів виборчої комісії і завжди відстоює свою думку відповідно до законодавства про вибори. Що й бісить любителів фальсифікувати вибори...



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 898 | Теги: Василь Чепурний, Сергій Соломаха, округ 206 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar